HosIda

Hvad er coaching?


Coaching

Hvad er Coaching?

Coaching er hverken rådgivning eller vejledning og slet ikke terapi.

Coaching er simpelthen en teknik, der bruges til at udforske et fokusområde, som du har valgt, med henblik på at du selv finder svarene.

Coaching egner sig ikke til at arbejde med dybereliggende psykologiske problemstillinger.

Min opgave som coach er at støtte dig undervejs, så du aldrig står helt alene med din forandrings proces. Samtidig er det dog min opgave som coach, kun at hjælpe dig lige præcis så meget, som du har brug for.

Som din coach er jeg din solide støtte hele vejen og går hverken bagved eller foran, men lige ved siden af dig, hvor jeg motiverer dig via relevante spørgsmål, der er er designet specifikt til, at belyse dit valgte fokus område med nye vinkler, som hjælper dig frem til svarene. 

Coaching er relevant, hvis du ønsker at arbejde med dine muligheder i nuet og i fremtiden. Har du behov for at arbejde med de ubevidste blokeringer, der måtte ligge til grund for, at du ikke er afklaret eller er nået i mål med dine målsætninger, er det mere psykoterapi du har brug for.

Coaching foregår på den måde, at jeg stiller dig relevante spørgsmål for din process, der hjælper dig til at finde dine svar se mere her hvordan foregår coaching.

Coaching er et rigtigt godt redskab i forbindelse med afklaring og bearbejdelse af problemområder i dit fysiske, mentale og spirituelle liv se mere under (holistisk sundhedscoaching). Men coaching er også et velegnet redskab at bruge til afklaring og problem løsning omkring udfordringer i arbejdslivet (karriere coachcing).

Det vil altid være din indsats og motivation, der afgør hvor hurtigt du bevæger dig i processen og  altid dig, der gennem din indsats får tingene til at ske. Men det tilstræbes altid, at dit forløb bliver så effektivt og kortvarigt som overhovedet muligt.

Har du mod på at udforske om Coaching er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 24204173 eller per kontakt.Du kan her læse mere om holistisk sundheds coaching og om karriere coaching og finde information om mine priser og mere praktiske ting her: praktisk



Telefon (+45)2420 4173 |   Mail:hosida@hosida.dk  |   Kontaktformular




HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk