HosIda

Praktisk


Praktisk

Booking - har du spørgsmål eller ønsker du, at booke en tid, ring til +45 2420 4173  eller kontakt mig via kontakt.

Jeg svarer så hurtigt som muligt og det er kun mig, der læser din besked. Min mail er end - to- end krypteret.

Lægehenvisning Da jeg ikke er en del af den offentlige sygesikring, kan du ikke anvende lægehenvisning hos mig, men du bliver til gengæld heller ikke registreret noget sted andet sted, end i mine private journal notater, der destrueres efter du har endt dit forløb hos mig.

OBS. Behandling med psykoterapi hos mig kan og  aldrig erstatte din evenuelle medicinske behandling hos egen læge eller psykiater.


Hvor mange samtaler og hvor ofte vi ses afhænger helt af hvordan dit forløb er skruet sammen.Det er derfor også muligt at spå om, hvor mange samtaler du får brug for og hvor ofte og afgøres desuden af hvor parat du er til, at arbejde med dig selv.

Du kan vælge, at booke 2 til 3 tider forud for at sikre dig, at du kan komme til og med rimelige mellemrum mellem samtalerne. Du kan også vælge, at prøve lykken og booke fra samtale til samtale. 

Under din første samtale spørger jeg ind til dine probemstillinger for, at konstatere om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer. Hvis det viser sig, at der er et match mellem dine behov og mine ydelser, inviteres du til at booke din første samtale


Første samtale er hverken coaching eller terapi og koster lidt mindre end de følgende samtaler. Samtalen er uforpligtende og vi drøfter hvad der er muligt.

For at kunne sammensætte et fornuftigt forløb der passer til dine behov, må jeg forstå dine udfordringer og spørger derfor ind til, dine problemstillinger og til hvad dine mål med et forløb af den ene eller anden art måtte være. 

Du får mit bud på et forløb hen mod slutningen af samtalen, hvor jeg også informerer dig om, hvad du kan forvente af et forløb hos mig. Det vil herefter vil være op til dig, om du ønsker at indgå et samarbejde med mig eller ej og du kan bestemme dig med det samme eller vente et par dage.

Ønsker du herefter, at starte i et forløb hos mig, aftaler vi tidspunktet for din anden samtale. Din tid er sikret i det øjeblik din betaling er registreret.


Online samtaler

Online samtaler med mig, kan tilgås af alle, der har en internetforbindelse, en computer eller telefon med kamera. Samtalerne foregår enten via zoom eller via facetime og du modtager instrukser når du booker din første samtale med mig.

Har du ikke mulighed for at bruge hverken zoom eller face time kan vi ind imellem tale  sammen på telefonen. Det er dog bedst for dit forløb at vores samtaler primært foregår online.


Det anbefales at du er i god tid inden tidspunktet for vores møde og at du finder et uforstyrret sted til samtalen.

Inden samtalen bør du tjekke din

  • Internetforbindelse
  • Høretelefoner eller højtaler

 Er du bag en lukket dør, så sæt eventuel et skilt uden på døren, for at minde andre om, at du ikke vil forstyrres under samtalen.

Det er også en god ide, at sætte din telefon på lydløs og allerbedst, at lægge den helt væk i et andet rum under samtalen.


Inden din online samtale starter, kan du med fordel lige tage et par minutter til, at falde til ro og komme i kontakt med dig selv, tag eventuelt en dyb indånding og begynd at fokusere på de ting du gerne vil arbejde med under din samtale.

Samtaler optages aldrig af mig og jeg beder også dig om at undlade, at optage samtalen på din ende af hensyn til privatlivets fred og vores gensidige tillid.

Efter samtalen er det altid en god ide, at du bruger lidt tid alene til, at reflektere over mødet inden du går ud i verden igen.

 Telefon (+45)2420 4173 |   Mail:hosida@hosida.dk  |   Kontaktformular 

HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk