HosIda

Om HosIda


Om HosIda

Firmaet var i 2019 en lille freelance virksomhed, der primært fungerede som under leverandør af HR ydelser, fondsarbejde, og firma kurser.

I 2021 tilbyder firmaet primært coaching og psykoterapi og undervisning til private online. HosIda ejes og drives af mig Ida Falk Nielsen, der også er coachen og terapeuten, du møder når du tager kontakt til HosIda.

Hvis du ønsker fysiske samtaler kan du blive skrevet op på en venteliste og så kontakter jeg dig, når jeg en dag i fremtiden åbner op for fysiske møder. 

Jeg har flere terapeutiske uddannelser og samlet set over 30 års erfaring indenfor coaching og psykoterapi, undervisning, virksomhedsledelse og projektledelse. I en 10 årig periode har jeg desuden haft egen praksis i USA og været leder af en skole for kropsterapeuter.

Jeg har arbejdet med mig selv i egenterapi af flere omgange og arbejder til stadighed med min personlige udvikling, ligesom jeg også løbende modtager supervision i forhold til min terapeutiske praksis.

Jeg har været ansat indenfor hjerneskade området og desuden arbejdet som coach, jobkonsulent og underviser indenfor beskæftigelsesområdet. Derudover har jeg  mange års ledelses erfaring med ledelse af egen virksomhed og ledelse af sundhedsprojekter og har undervist på en bred vifte af kurser i personlig  udvikling.

Jeg mener, at der bør være nem adgang til coaching og psykoterapi for folk der ønsker, at arbejde med sine personlige udfordringer. Det gælder især i en tid hvor smittefare og begrænsninger i den personlige kontakt og personlige samtaler er stærkt udfordret.

Jeg ønsker at bidrage med en god løsning, der kan afhjælpe begrænsningerne og sørge for, at der er et rum tilgængeligt, så de der ønsker det kan begynde eller fortsætte med, at få hjælp med sin personlig udvikling under krisen. Derfor tilbyder jeg nu coaching og psykoterapi i min online aftenklinik til et begænset antal klienter.

Rigtig god fornøjelse på din rejse rundt på siden her. Du kan læse meget mere om mine ydelser og om hvordan jeg griber tingene an rent praktisk under de forskellige faneblade i menuen og du kan læse mere om mine kompetencer og CV nederst på siden her.

Ønsker du mere information eller en gratis uforpligtende samtale opfordes du til, at ringe til mig eller skrive via kontaktformularen

Du får altid svar og der findes ingen dumme spørgsmål. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ida  


Online klinik

                                                                                                                                                               Sundhedsmyndighederne anbefaler begrænset kontakt i forbindelse med Covid19 krisen og det udfordrer personlige samtaler mellem os. En god løsning på det problem er at mødes online i stedet for og hos mig kan du få coaching og psykoterapi online i aftenklinikken mandag til fredag. 

Fordele ved online konceptet

 • De fleste bliver behageligt overrasket over den nære og autentiske kontakt de oplever når en session sker online
 • De fleste  oplever at kontakten er bedre online, fordi man selv bestemmer de omgivelser man er i under samtalen. Man skal ikke forholde sig samtale, der foregår i en andens miljø.
 • Du kan sev vælge, hvor du vil sidde under samtalerne og glemme alt om transporttid, bustider eller parkeringsplads til din bil 
 • Du undgår at skulle ind i en fremmed bygning og forholde dig til et venteværelse og derefter din terapeuts miljø
 • Du kan få alenetid til refleksion efter samtalen og skånes for at skulle ud i "verden" lige bagefter.

Online coaching eller samtaleterapi er fuldstændig lige så effektiv, som ansigt til ansigt sessioner og jeg bruger nøjagtig samme redskaber online.

For mennesker der har svært ved, at være i det offentlige rum, eller mennesker med handicap eller kronisk sygdom, er online coaching og samtaleterapi et fantastisk tilbud, der kan være lige det der afgør om de får hjælp eller ej.

Under praktisk kan du få mere information omkring hvordan online samtalerne foregår, etiske retningslinjer og personlig sikkerhed. Under priser kan du se alt om priser, rabatter osv.


Terapeutisk tilgang

Jeg bygger bro mellem de etablerede videnskaber og de videnskaber, der er ligger på den mere 'alternative hylde'. Denne tilgang er en fordel for dem, der ønsker en mere holistisk/spirituel orienteret tilgang til personlig udvikling.

Jeg er dedikeret til, at hjælpe andre videre gennem livet til et bedre sted, på min helt egen autentiske og nærværende måde, der ikke levner tvivl om, at jeg er på din side og altid vil dig det bedste.

Jeg har hjertet på det rette sted og troen på at tingene kan lykkes, for de klienter jeg er så heldig at arbejde med.Jeg anvender redskaber og viden fra hele spektret af mine uddannelser og livserfaringer.

Det menneskesyn der præger mig i mit terapeutiske arbejde er, at mennesket hænger sammen som en hel organisk organisme, hvor krop, psyke og ånd hele tiden skal arbejde fornuftigt sammen for, at kunne opretholde harmoni og balance.

Jeg har bred erfaring med karrierecoaching og personlig coaching omkring hverdagsliv og indenfor psykoterapi har jeg særlig erfaring med behandling af angst,stress,depression og sorg. Læs om mine specialer her specialer.


Brug for hjælp?

Du er muligvis havnet her, fordi du har det svært lige nu og er det tilfældet, opfordrer jeg dig til, at læse videre og fatte mod, for der er hjælp at hente lige her. 

Nu er der jo forskel på, hvor gode vi er til at tackle livets udfordringer og det er helt i orden, hvis du ikke kan overskue din situation lige nu, såddan er der mange der har det.

Arbejdslivet og eller det personlige liv udfordres mange gange i løbet af menneskelivet. Der kan opstå et ønske om en ny retning på flere tidspunkter i livet, eller behov for en afklaring til at komme videre fra et ståsted, som man er vokset fra.

Fælles for alle menneskeliv er dog, at vi bydes på mange svære udfordringer og mange får i løbet af deres liv brug for hjælp til, at komme gennem en livs udfordring, en livskrise, sorg over tabet af en nærtstående eller en decideret sygdom eller andet.

Verdens kriser påvirker os alle og den verdensomspændene pandemi, som den vi oplever i Verden netop nu, bidrager til at mange flere mennesker end vanligt gennemgår kriser i deres personlige liv, men også i deres arbejdsliv.

Det er mentalt krævende, at følge med, i de næsten daglige ændringer omkring kontakt til andre. Det er forandringer der løbende vender op og ned på din hverdag og det er ikke så mærkeligt, at der er kø ved psykoterapeuter og at psykiatrien oplever en kraftig stigning i antallet af mennesker der får depression. 

Hvordan du personligt mestrer snoningerne på dit livs vej, kommer helt an på de medfødte evner og det opvækstmiljø du nu engang er givet, men også på hvordan dine kompetencer er udviklet.

Alle mennesker er født med evner der kan udvikles samt forudsætninger for, at tilvælge at udvikle sig. Men ikke alle er udstyret med lige gode evner og for nogle kan det derfor give mening at bede om hjælp til at udvikle sine mestringsevner.

Vil du gerne udvikle dig og dine mestrings kompetencer i forhold til dit personlige, fysiske eller spirituelle sted i livet, starter det med, at du vælger at tage ansvar for egen udvikling og det kræver et stærkt ønske om at tage styringen over eget liv.

Lykkes det ikke på egen hånd og får du det værre og værre, anbefaler jeg du rækker ud efter hjælp. Alternativet er at du fortsætter med sidde passivt på passager sædet, mens det bedre liv, som du måske kunne leve, med lidt professionel hjælp, glider dig forbi og ikke bliver til en realitet og i værste fald at du bliver syg.            

Kirkegaard skrev engang  " At vove er at tabe fodfæstet for en stund - ikke at vove er at tabe sig selv". Kirkegaard havde ret,for før man vover at turde udføre et stykke seriøst personligt arbejde, må man fatte mod og træde ud, hvor man måske ikke kan bunde. Man må derefter og så stole på at man kommer frem i god behold med sin personlige terapeut eller coach ved sin side.

At turde "vove" at tænke nyt og udvikle sig personligt er ikke nødvendigvis nemt, men det bliver klart nemmere sammen med en person der er klædt på til at hjælpe dig og som støtter dig hele vejen. Alternativet til at vove at gøre noget ved sin situation er, at tabe sig selv og lade stå til og forblive ulykkelig fastlåst.

Hvis der er noget her, der vækker genklang og du oplever ufordringer med, at mestre dit liv lige nu, opfordrer jeg dig til at kontakte mig, for en uforpligtende gratis screenings samtale. Så finder vi ud af om det, du står i lige nu kan afhjælpes med min hjælp. Se også kontakt for mere information.


CV

Ida Falk Nielsen født 1960 i Danmark

Terapetiske uddannelser

 • Lægeeksamnieret Massør fra Gentofte massageskole 1981
 • Eksamineret Zoneterapeut fra Skandinavisk Forening for Zoneterapeuter 1983 
 • Gestaltterapeut fra The Gestalt Institute of The Twin Cities,Sct. Paul MN. USA.1991
 • Kriseterapeut fra New Perspectives Minnetonka, MN. USA.1992
 • Coach og teamleder fra Pttinger og Co. Minneapolis, MN. USA.1993
 • Professions bachelor i Ergoterapi fra University College Sjælland, Næstved, 2009.

Andre uddannelser

 • Voksenunderviser ved Frederiksborg amt undervisnings central, Hillerød,2000
 • Cand.Scient i klinisk videnskab og teknologi (kvt)( spec. i telerehabilitering)ved Aalborg Universitet,2016
 • Projektlederuddannelse PRINCE 2, ved Metier Nyborg Strand,2017.

Efteruddannelser og kurser

Det meste af min efteruddannelse ligger indenfor(NLP), ledelse samt krop - og healingsmetoder.


Personlige kompetencer

Jeg har boet i udlandet og været udenlandsdansker i 10 år og gennemlevet flere kulturchok. Jeg har været gift interkulturelt, gennemlevet skilsmisse og startet forfra som enlig mor og oplevet at miste mine kære og haft haft svær sorg.

Disse livserfaringer har udviklet mine empatiske evner overfor andre og en dyb forståelse for andre der oplever livsbegivenheder, der spænder sig lidt ud over det almindelige stabile liv. 

Min videbegærlighed har ført mig til løbende, at uddanne og efteruddanne mig og jeg holder mig godt orienteret indenfor de forskellige terapeutiske discipliner jeg arbejder med.

Jeg mener at kroppen og psyken hænger uadskilleligt sammen med det åndelige liv. Derfor studerer og praksiserer jeg yoga, meditation og mindfulness og har gjort det i over 30 år. Gennem hele mit voksenliv har jeg studeret visdommen i de fleste af verdensreligionerne.

Mit eget personlige udviklingsarbejde og min positive livsindstilling er utvivlsomt direkte årsag til, at jeg har evnet at forblive i balance gennem hele mit liv og har overskud til at hjælpe andre. 

  Telefon (+45)2420 4173 |   Mail:hosida@hosida.dk  |   Kontaktformular