HosIda

Om HosIda


Om HosIda

Da HosIda blev til i 2019, tilbød firmaet hjælp med fondsprojekt ansøgninger og holistisk sundheds coaching og psykoterapi for private. 

Derudover tilbød firmaet freelance karriere konsulent ydelser til anden aktør på beskæftigelses området.

Firmaet lukkede ned i en periode, hvor HosIda tilpassede sig Covid9 situationen ved, at åbne den holistiske online klinik i foråret 2021. Online klinikken drives fra Nørrebjerg  Runddel i Odense SØ, men der er ikke mulighed for fysisk fremmøde, da klinikken udelukkende kører online. Undervisingsforløb og gruppeforløb foregår på eksterne  adresser. 

Online holistisk klinik tilbyder 

  • Holistisk sundheds coaching
  • Psykoterapi 
  • Holistisk sundheds coaching
  • Karriere coaching
  • Undervisning i personlig udvikling og mindfullness

HosIda tilbyder også 

  • Deltagelse i fondsprojekter indenfor sundheds - og velfærdsteknologi
  • Freelance konsulent arbejde som underleverandør til anden aktør på beskæftigelsesområdet.

HosIda ejes og drives af Ida Falk Nielsen, der også er den du møder, når du kontakter HosIda.


Smittefare og fysiske begrænsninger i den personlige kontakt og personlige samtaler er fortsat udfordret under covid19 pandemien. 

Men den holistiske online klinik giver nem adgang for dem, der ønsker at arbejde med deres personlige eller karrieremæssige udvikling hjemmefra og det er da også bevæggrunden for at online klinikken blev oprettet og fortsætter uagtet pandemiens tilstedeværelse.

Under Covid19 krisen tilbyder klinikken udelukkende online samtaler, men ønskes en face - to - face konsultation, kan man altid blive skrevet op på en venteliste, til et tidspunkt i fremtiden, hvor HosIda måske begynder at tilbyde fysiske konsultationer. 

Du kan læse meget mere præcist om, hvad den holistiske online klinik tilbyder under de forskellige faneblade i menuen og ønskes rigtig god fornøjelse på din rejse rundt på siden her.

Ønsker du mere information om hvad HosIda kan tilbyde dig, opfordres du til at kontakte HosIda på telefon 24204173 eller at skrive en meddelelse per kontakt.                                                                                                    


HosIda kan hjælpe

Du er muligvis havnet her, fordi du har det svært. Men læs videre og fat mod, for der er hjælp at hente lige her.

Der er forskel på, hvor gode vi er, til at tackle livets udfordringer og hvis du ikke kan overskue din situation lige nu er du ikke alene for såddan er der mange der har det.

Det personlige liv udfordres ligesom arbejdslivet mange gange i løbet af et helt menneskeliv. Der kan opstå et ønske om en ny retning på flere tidspunkter i livet, eller behov for en afklaring til at komme videre fra et ståsted, som man er vokset fra.

Fælles for alle menneskeliv er, at der bydes på mange svære udfordringer og mange får i løbet af deres liv brug for hjælp til, at komme gennem en livs udfordring, en livskrise, sorg over tabet af en nærtstående eller en decideret sygdom eller andet.

Verdens Covid19 krise påvirker os alle og bidrager til at mange flere mennesker end vanligt, gennemgår kriser i deres personlige liv eller deres arbejdsliv eller begge dele.

Det har været ulamindeligt mentalt krævende, at følge med i de (næsten daglige) ændringer og forbud.
Kontakten mellem os og andre mennesker, har været unaturlig og begrænset. Dertil kommer den evindelige testning, der alt i alt har udgjort ualmindeligt unaturlige forhold for mennesker, der i bund og grund er flokdyr.

Under pandemiens værste måneder, var der daglige forandringer, der løbende vendte op og ned på din og min hverdag og det er ikke så mærkeligt, at der nu er lange ventider hos psykologer og psykoterapeuter og at psykiatrien nu oplever en kraftig stigning i antallet af mennesker med stress, depression og angst.

Alle mennesker er født med evner, der kan udvikles samt forudsætninger for enten at tilvælge eller fravælge at ville udvikle sig. Men ikke alle er udstyret med lige gode evner og for nogle har krisen derfor også  været yderst svær og for dem kan det give mening, at bede om hjælp til at udvikle sine mestringsevner.

Desværre italesættes de menneskelige omkostninger og konsekvenser af Covid19 krisen ikke ret meget i den offentlige debat endnu. Det gør at mange føler sig helt alene med de livsforandringer, der måske har været så store, at deres liv aldrig bliver det samme som før pandemien.

Måske du er en af de mange, der oplever at dit liv har været og stadig er svært at mestre. Måske pines du af store tab og komplicerede sorgforløb eller du har fået stress eller lignende. Hvis du gør så tab ikke modet. 

HosIda kan hjælpe dig hvis  
du gerne vil udvikle dig, i forhold til dit personlige, fysiske eller spirituelle ståsted i livet. Det kræver blot at du vælger at tage ansvar for din egen udvikling og at du har et stærkt ønske om, at tage styringen over dit liv og at du i en periode tør træde ud, hvor du måske ikke lige kan bunde til at starte med.

Lykkes det ikke på egen hånd og får du det værre og værre, anbefaler jeg du rækker ud efter hjælp. Alternativet er, at du fortsætter med sidde passivt på passager sædet, mens det bedre liv, som du måske kunne leve, med lidt professionel hjælp, glider dig forbi og ikke bliver til en realitet og i værste fald at bliver du decideret syg. 


Kirkegaard skrev engang  " At vove er at tabe fodfæstet for en stund - ikke at vove er at tabe sig selv". Kirkegaard havde ret, for før man 'vover', at udføre et stykke seriøst personligt arbejde, må man fatte mod og træde ud, hvor man måske ikke kan bunde.
Man må måske bede om hjælp for første gang i sit liv og vælger du at række ud efter hjælp, må du vælge at stole på, at du kan komme til et bedre sted med hjælpen fra andre. Her kan HosIda bidrage med en professionel personlig terapeut eller coach.

At "vove" at tænke nyt og udvikle sig personligt er ikke nødvendigvis nemt, men det bliver klart nemmere sammen med en person, der er klædt på til at hjælpe dig og som støtter dig hele vejen.
Alternativet til at 'vove' at gøre noget ved ens situation er, at 'tabe sig selv' og lade stå til og forblive ulykkelig fastlåst.

Hvis der er noget her, der vækker genklang og du oplever ufordringer med, at mestre dit liv lige nu, opfordrer jeg dig til at kontakte mig, så finder vi sammen ud af, om jeg kan hjælpe. Hvis jeg ikke kan hjælpe dig, henviser jeg dig i videst mulige omfang til en der kan.