HosIda

HosIda


Online konceptet

Sundhedsmyndighederne har grundet Covid19 pandemien gennem lang tid anbefalet begrænset kontakt og det har udfordret personlige samtaler mellem os. En god løsning på det problem er, at mødes online i stedet for, og i det kan lade sig gøre i den holistiske online klinik hvor du mandag til fredag kan få sundheds coaching og psykoterapeutiske samtaler.

Fordele ved online konceptet

  • De fleste bliver behageligt overrasket over den nære og autentiske kontakt de oplever når en session sker online
  • De fleste  oplever at kontakten er bedre online, fordi man selv bestemmer de omgivelser man er i under samtalen. Man skal ikke forholde sig samtale, der foregår i en andens miljø.
  • Du kan selv vælge, hvor du vil sidde under samtalerne og glemme alt om transporttid, bustider eller parkeringsplads til din bil 
  • Du undgår at skulle ind i en fremmed bygning og forholde dig til et venteværelse og derefter til din terapeuts miljø
  • Du kan få alenetid til refleksion efter samtalen og skånes for at skulle ud i "verden" lige bagefter.

Online coaching eller samtaleterapi er fuldstændig lige så effektiv, som ansigt til ansigt sessioner og det er muligt at bruge nøjagtig samme redskaber online som i face-to faec samtaler. 

For mennesker der har svært ved, at være i det offentlige rum, eller mennesker med handicap eller kronisk sygdom, er online coaching og samtaleterapi også et fantastisk tilbud, der kan være lige det der afgør om de får hjælp eller ej.

Under praktisk kan du få mere information omkring, hvordan online samtalerne foregår i klinikken, etiske retningslinjer og personlig sikkerhed priser mv.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte HosIda på telefon 24204174 eller via kontakt.HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk