HosIda

Brobygger


Holistisk tilgang

Den holistiske klinik bygger bro mellem de etablerede videnskaber og de videnskaber, der er ligger på den mere 'alternative hylde'  og skaber derved en helhedsorienteret tilgang.

Det menneskesyn der præger klinikkens terapeutiske arbejde er, at mennesket hænger sammen som en hel organisk organisme, hvor krop, psyke og ånd hele tiden skal arbejde fornuftigt sammen for, at kunne opretholde harmoni og balance også kaldet et holistisk menneskesyn.     

I klinikken er Ida dedikeret til, at hjælpe andre til balance i krop,sind og sjæl, hvis de ikke er der, hvor de ønsker at være.

Ida har sin egen stil og er så autentisk og nærværende i mødet med sine klienter, at de ikke er i tvivl om, at hun er på deres side 100% .

Med hjertet på det rette sted og troen på, at tingene kan lykkes, for de klienter Ida er så heldig at arbejde med, har hun gang på gang hjulpet mennesker med at finde vejen til en bedre livssituation.

Med den unikke mulighed for at trække på redskaber og viden fra både alternative men også anerkendte uddannelser, får du som klient adgang til hele spekteret af hendes uddannelse og erfaringsområde. 

Det er koblingen af ovenstående og Ida's erfaring indenfor coaching og det psykoterapeutiske speciale der gør, at Ida får de positive resultater og formår at hjælpe andre af med de af deres personlige udfordringer, der står i vejen for at kunne opbygge et positiv liv, der på positiv vis erstatter det der ikke længere fungerer.

 HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk