HosIda


Kompetencer

 Uddannelser

 • Cand.Scient (kvt.),Aalborg Universitet,2016
 • Ergoterapeut,UCSJ, Næstved, 2009
 • Gestaltterapeut, The Gestalt Institute of The Twin Cities,Sct. Paul MN. USA.1991
 • Lægeeksamnieret Massør fra Gentofte massageskole 1981
 • Eksamineret Zoneterapeut fra Skandinavisk Forening for Zoneterapeuter 1983     

Efteruddannelser og kurser

 • Digital markedsføring, Lederne 2021
 • Projektlederuddannelse, PRINCE 2, Metier Nyborg Strand,2017
 • Voksenunderviser, Frederiksborg amts undervisnings central, Hillerød,2000
 • Coach og teamleder, Pttinger og Co. Minneapolis, MN. USA.1993
 • Kriseterapeut, New Perspectives Minnetonka, MN. USA.1992
 • Diverse kurser i yoga, meditation,NLP, Drømmetydning, Bioenergi, Psykodrama,Kunstterapi, Neuro muscular therapy, Cranial sacral terapi m.m i USA og DK.

Relevant arbejdserfaring

Ida har erfaring fra ansættelse indenfor hjerneskadeområdet,retspsykiatrien og beskæftigelsesområdet, hvor hun har arbejdet som ergoterapeut, jobkonsulent, virksomheds konsulent,underviser og coach.

Ida har desuden været projektleder og daglig leder af en international skole for spa -og masssageterapeuter i USA, hvor hun også var indehaver af egen terapeutiske helse praksis.

Ida har også været været mellemleder på en telefoncentral på et større hospital i hovedstadsområdet i Danmark og tidligere haft egen konsulentvirksomhed, hvor hun arbejdede i privat regi med ledige og cocahing samt psykoterapi og undervisning. 


Personlig historie

Ida er født og opvokset på Sjælland og har rejst og set de fleste af Europa's lande. Hun har boet USA, som udenslandsdansker i 10 år, hvor hun blev gift interkulturelt og nåede at have egen helse praksis i 8 år, før hun vendte hjem til Danmark.

Tiden i USA har formet Ida til en person, der altid tænker i muligheder fremfor begrænsninger. Det er en rigtig god ting at have med sig i en profession, hvor det er centralt at kunne motivere andre ud fra en basal tro på, at de kan udvikle sig og vinde deres livs kampe. 

Ida oplevet et positivt  forældreskab, men har også gennemlevet skilsmisse og store tab og sorg over begge sine forældres pludselige bortgang. Livets begivenheder har løbende udviklet Ida's evne til at favne og forstå andre og til at integrere sin viden, så den kan anvendes fornuftigt til at hjælpe andre med at blive bedre til at mestre deres liv. 

Som et videbegærligt menneske med flere uddannelser og efteruddannelser bag sig videreuddanner  Ida sig løbende. Det gør hun for hele tiden, at dygtiggøre sig i de terapeutiske og pædagogiske discipliner, som hun behersker.

Som et åbent og nysgerrigt menneske, finder Ida hele tiden ny viden og de artikler og links hun finder relevante for HosiIda's klienter deler hun og kan findes under fanen vidensbank.

I Ida's verden hænger krop, psyke og sjæl uadskilleligt sammen med det åndelige liv og hun studerer og praksiserer derfor yoga, meditation og mindfullness i hverdagen og har gjort det i over 30 år. 

Denne praksis/livsførelse har holdt hende sund i sind,krop og sjæl og bevirket, at hun har evnet at mestre sit eget livs op- og nedture på en fornuftig måde. Hendes livsførelser har også haft og fortsætter med at have betydning for, hendes lyst og overskud til at dele sin viden og til at hjælpe andre videre.