HosIda

Hvordan foregår coaching?


Hvordan foregår coaching?

Inden du starter på et coaching forløb er det er væsentligt, at afklare om coaching egner sig til dit problem område, men lige så vigtigt er det, at finde ud af, om jeg er den rette coach for dig.

Hvis vi i løbet af din gratis screenings samtale finder ud af, at coaching kunne være relevant for dig, kan du booke din første session, hvor vi vil gå mere i dybden og få afdækket, hvilke overordnede udfordringer du har og ønsker løst.

Ved din første session lægger vi en mulig plan for, hvordan et eventuelt forløb kunne se ud for dig og du er du interessseret indleder vi et samarbejde.

Den første samtale er ikke en coaching session, men en session, hvor vi afstemmer vores forventninger og lægger en plan og opdager om vi kan samarbejde på en konstruktiv måde. 

Din anden samtale er der, hvor vi går i gang med den plan, vi har udarbejdet i første session og herefter vil det komme an på hor hurtigt du arbejder med tingene hvor længe det tager før din udfordring er løst.

Coaching igangsætter en forandrings process, der tager udgangspunkt i din nutid, din fremtid og i dine potentialer. Et coaching forløb kan fremme dine personlige eller professionelle kompetencer og styrke dit personlige lederskab. De negative tanker og adfærd, der tidligere optrådte som hindringer på din vej, kommen gennem caching forløbet til at træde i baggrunden og dine uudnyttede evner og potentialer træder i forgrunden. 

Ønsker du at udvikle en ny plan for et nyt livsønske,kan du få hjælp via coaching hvor jeg som din coach vil hjælpe og støtte dig i dit arbejde med, at afklare og fastsætte dine personlige eller professionelle mål.

Undervejs i dit coaching forløb er det almindeligt at opdage og måske genopdage, hvilke af dine kompetencer og ressourcer, der kan bringes i spil for, at du kan nå dine mål.

Hvis du er interesseret i at høre mere om coaching opfordrer jeg dig til at kontakte mig på telefon 24 20 41 73  eller til at skrive til mig per kontaktHosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk