HosIda

Hvad er holistisk sundheds coaching?


Holistisk sundheds coaching

Denne form for coaching er for dig, der har brug for hjælp til at afklare relevante problem områder i dit fysiske, mentale eller spirituelle liv eller alle dele, der ikke længere fungerer for dig og som ønsker en forandring. 

I dine indledende coaching session gennemgår vi dine udfordringer og du får hjælp til at skabe en plan til nye fremskridt i alle dele af dit liv.

Ved hjælp af relevante spørgsmål guides du frem til de svar, som du skal bruge for at kunne forstå, hvor du står lige nu og hvor du skal sætte ind for, at nå overensstemmelse mellem dine muligheder og ønsker. Dit fokus vil  i denne fase være, at planlægge din kurs og at fuldføre planen til nået.

I følgende coaching sessioner sætter du dig for alvor i føresædet i eget liv og med mig ved din side styrer du dirkete til det mål, du har sat for dig selv. Gennem hele forløbet vil jeg være din faste støtte og den der venligt puffer dig fremad også, hvis det ind imellem 'går op af bakke'.

Som din holistiske sundheds coach hjælper jeg dig med at:

  • Forstå hvor du står i dit liv ift. relevante problemområder
  • Sammensætte en realistisk plan til at opnå det liv du ønsker
  • Gennemføre planen til du er i mål.

Har du mod på at undersøge om holistisk sundheds coaching er noget for dig, kan du altid kontakte mig på telefon +45 24 20 41 73. Du kan også vælge at skrive til mig per kontakt og endelig kan du læse om mine priser og andet under praktisk.HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk