HosIda

Psykoterapeutiske samtaler

Hvordan er det at være i psykoterapi?

Når du er  i psykoterapi hos mig, får du en række terapeutiske samtaler, der er indrettet til at hjælpe dig med, at identificere og bearbejde dybere personlige problemstillinger, der måske giver dig smerte i livet og eller hindrer dig i, at leve dit liv til det fuldeste.

Samtale terapi er dybt fortrolig og terapeutisk og hjælper dig med at skabe overblik og med at introducere redskaber og nye måder, at håndtere de udfordringer, der hindrer din livskvalitet i at være optimal.

Ofte viser det sig at årsagen til udfordringerne ligger helt andre steder end først antaget og samtalerne er derfor ofte en øjenåbner, der giver et skub i retning af erkendelse og dermed forandring.

En samtale varer 60 min. men ind imellem kan du have behov for en længere samtale og så booker du bare en dobbelt tid. 

Det er svært at sige noget generelt om, hvor længe et terapeutisk forløb kommer til at vare. Men for nogle mennesker kan det vare nogle få måneder, mens det for andre kan tage længere.

Varigheden af dit forløb varierer alt efter problemstilling og arbejdsindsats og slutter i reglen, når der ikke syntes at være mere at snakke om.

Efter et endt psykoterapeutisk forløb, kan det for nogle være den eneste gang de er i terapi i resten af deres liv. Andre vælger at bruge psykoterapi, som et tilbagevendende redskab til at komme gennem svære perioder og andre igen bruger psykoterapi til løbende personlig udvikling.

Læs om praktiske ting som prissætning, kontaktinformation, booking og privatlivspolitik under fanen praktisk. Kontakt mig på telefon +45 2420 4173 for mere information eller skriv til mig via kontakt.


HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk