HosIda

Mit terapeutiske ståsted

Sindets tilstand påvirker det fysiske og omvendt.

Jeg hjælper andre via en holistisk og gestaltterapeutisk tilgang til mentale, åndelige og fysiske udfordringer.

Mit brede sundhedsfaglige ståsted kombineret med min psykoterapeutiske uddannelse betyder, at jeg er grundigt inde i, hvorledes sindet og kroppen skal spille sammen for at opleve harmoni.

Jeg anvender helt automatisk og intuitivt relevante dele af min baggrundsviden, redskaber og erfaring i terapeutiske  sammenhænge.

Mit udgangspunkt ligger altid der, hvor du er lige nu og du vil opleve mig som en autentisk og oprigtigt lyttende interesseret person, der er på din side hele vejen igennem hele dit forløb.

Jeg accepterer dig for den du er, og vil i et terapeutisk forløb være det neutrale anker, som du kan støtte dig op ad.

Når du er i et psykoterapeutisk forløb hos mig, vil du ind imellem få hjemmearbejde, som det er vigtigt, at du afsætter tid til at udføre. 

Det er en del af din terapeutiske process med dig selv og at du deltager aktivt i din egen process mellem sessionerne, betyder meget for dine resultater.

Hvor mange samtaler du har behov for kommer naturligvis helt an på, hvilke problemstillinger du bakser med og hvordan du arbejder med dig selv.

Terapeutiske forløb er individuelle, hvad angår længde. For nogle går processen hurtigere og kan klares på et par samtaler, mens den for andre kan tage længere tid og mange samtaler.

Derfor vil jeg ikke her sætte tidsrum på hvor meget og hvor længe du lige præcis har brug for, for at opnå de resutater du ønsker. Men opfordrer dig i stedet for til at se dit psykoterapeutiske forløb, som en investering i dig selv, der har det formål fremadrettet at forbedre dit liv.

Lyt til din læge. Har du en diagnose og eller er du medicineret er det vigtigt, at du forstår at psykoterapi aldrig hverken kan, eller erstatte din evenuelt medicinske behandling hos din læge eller psykiater.

Jeg anbefaler derfor på det kraftigste, at du fortsætter din behandling hos din læge, så længe din læge anbefaler det.

Når det så er sagt,vil jeg lige tilføje at det er videnskabeligt påvist, at klienter med en psykiatrisk diagnose, som for eksempel depression, angst og eller stress, kan opleve stor effekt af psykoterapeutisk behandling parallelt med en medicinsk behandling.

Det skyldes, at psykoterapien giver dig  kognitiv træning og indsigt i at håndtere din adfærd, på en anden og mere konstruktiv måde end før, og det er noget medicin ikke kan klare.

Du er velkommen til at kontakte mig for mere information omkring mine metoder og redskaber på telefon 24204173 eller på skrift per kontakt


HosIda -  Nørrebjerg Runddel 192E , 5220 Odense Sø 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk