HosIda Online

Hvad er coaching?

For at forstå hvad stress coaching er må du først forstå hvad ordet coaching betyder.

Coaching er hverken rådgivning eller vejledning og slet ikke terapi.

Coaching er simpelthen en teknik, der bruges til at udforske et fokusområde, som du har valgt, med henblik på at du selv finder svarene.

Coaching egner sig ikke til at arbejde med dybereliggende psykologiske problemstillinger.

Stress coaching er altså en coaching med fokus på Stress.


Min opgave som din stresscoach er at støtte dig undervejs, så du aldrig står helt alene med din forandrings proces. Samtidig er det min opgave som coach, kun at hjælpe dig lige præcis så meget, som du har brug for.

Som din coach er jeg din solide støtte hele vejen og går hverken bagved eller foran, men lige ved siden af dig.

Jeg motiverer dig via relevante spørgsmål, der er er designet specifikt til, at belyse dit valgte fokus område med nye vinkler, som hjælper dig frem til svarene. 

Coaching er relevant, hvis du ønsker at arbejde med dine muligheder i nuet og i fremtiden. 

Har du behov for at arbejde med de ubevidste blokeringer, der måtte ligge til grund for, at du ikke er afklaret eller er nået i mål med dine målsætninger, er det mere psykoterapi du har brug for og har du brug for det kender jeg forskellen og kan arbejde med begge dele lige godt.

Det er en klar fordel, at jeg også er psykoterapeut for det gør mig i stand til at vurdere om din problemstilling er til coaching eller ej.


Coaching er et rigtigt godt redskab i forbindelse med afklaring og bearbejdelse af problemområder i dit fysiske, mentale og spirituelle liv.

Det er et velegnet redskab at bruge til at forebygge og behandle negativt stress ved simpel afklaring og problem løsning omkring livsudfordringer der står i vejen.

Det er på mange måder din egen motivation, der afgør hvor hurtigt du bevæger dig gennem processen og altid  dig, der gennem din indsats får tingene til at ske.

Jeg er blot den der skubber dig nænsomt og venligt i den retning du finder ud af, er rigtig for dig. 


Stress coaching

Coaching er et godt redskab til behandling af stress.

Du kan bruge det til at afklare hvordan dit stress er opstået og hvordan det påvirker dit fysiske, mentale og åndelige liv og hvordan du kan ændre på din tilstand.

Ved hjælp af stress coaching kan du skabe forandring og stille og roligt arbejde dig mod et roligere liv med det indhold du virkelig ønsker og selv definerer.

Du vil lære hvordan du sænker dit stress og dine stressrelaterede udfordringer og igen sætte dig i føresædet i dit eget liv.

Med mig som din stress coach vil du opleve, at vi arbejder med at alle dele af livet for at opnå et balanceret og holdbart resultat.

Du kommer for alvor til at sætte du i føresædet i eget liv og med mig ved din side, styrer du dirkete til det mål, du har sat for dig selv. 

Gennem hele forløbet vil jeg være din faste støtte og den der  kærligt puffer dig fremad også, hvis/når det ind imellem går op af bakke.

Som din stress coach hjælper jeg dig med at:

  • Forstå hvor du står i dit liv lige nu ift. din stress
  • Forstå hvad der har ført til din nuværende tilstand
  • Sammensætte en realistisk rehabiliteringsplan så du kan opnå det liv du ønsker
  • Gennemføre planen 

Hvad sker der med dig, når du modtager stresscoaching?                                                                          Stress coaching igangsætter en forandrings process, der tager udgangspunkt i din nutid, din fremtid og i dine potentialer.

Et coaching forløb kan fremme dine personlige eller professionelle kompetencer og styrke dit personlige lederskab.

De negative tanker og adfærd, der tidligere optrådte som hindringer på din vej, kommer til at træde i baggrunden og dine uudnyttede evner og potentialer træder i forgrunden. 

Ønsker du at udvikle en helt ny plan for et nyt livsønske, hjælper og støtter jeg dig i dit arbejde med, at afklare og fastsætte dine personlige eller professionelle mål.

Undervejs i dit stresscoaching forløb er det almindeligt, at opdage og måske genopdage, hvilke af dine kompetencer og ressourcer, der bedst kan bringes i spil for, at du kan nå dine mål.

Gennem dine sessioner tager vi naturligvis altid højde for dit fysiske, mentale og spirituelle ståsted i livet, så der opnås en harmoni på alle parametre.


Hvad passer til dig?

Inden du kan starte i et forløb hos mig, skal vi afklare om et individuelt  eller et intensivt stress coaching forløb egner sig bedst til dit problem område.

Vi skal også vurdere om jeg er den rette coach for dig.

Det finder vi ud af i løbet af vores indledende afklaringssamtale.


Et individuelt stresscoaching forløb består af præcis så mange personlige coaching sessioner, som du har brug for.

Ved din første coaching lægger vi en overordnet plan for dit forløb og forventningsafstemmer og herefter går vores samarbejde i gang.

De fleste har brug for mellem 9 og 11 coaching sessioner, men det kan sagtens være, at du slet ikke har brug for så mange sessioner.

Det kommer helt an på din problemstilling og hvor du er henne med dig selv. 

Et intensivt stresscoaching forløb består af et fastlagt antal individuelle coaching sessioner og adgang til en række online redskaber. Du kan læse mere om dette forløb her


Find ud af om stress coaching er noget for dig.Send mig et par ord og dit telefonnummer via kontakt, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.