HosIda Online

Intensivt Stresscoaching forløb


Intensivt stress coaching forløb

Det intensive stressmanagement forløb er et længervarende forløb der henvender sig til dig, som er stressramt og som gerne vil arbejde intensivt med dig selv online i dine egne private omgivelser.

Er du lige blevet sygemeldt fra dit arbejde som følge af stress eller har du været stressramt gennem en længere periode, kan det her forløb være lige noget for dig. 

Du kommer undervejs ud på en personlig udviklingsrejse, hvor du lærer  at balancere dit arbejdsliv og privatliv bedre og at få styr på krop og sind.


Deltagelse kræver blot online adgang, hørebøffer og en computer eller Ipad der kan komme på Zoom eller facetime. 

At forløbet foregår online betyder, at du er dejligt fri af, alt det stress som  kørsel, parkering, nye omgivelser og fysisk socialt samvær med mange mennesker giver.

Du kan i stedet koncentrere dig et hundrede procent om det personlige arbejde, der skal til for, at du kan komme videre med dit liv og ud af din stress tilstand. Det intensive forløb varer 7 uger og du får et antal individuelle coaching sessioner undervejs og adgang til en lang række online redskaber, der støtter op om dit forløb.

Du bliver holdt i hånden hele vejen, og de lavpraktiske metoder hjælper til at få dig videre.

Vær opmærksom på at forløbet er dit og at succes kræver, at du er indstillet på at gøre en personlig indsats, og at du derfor må beregne tid til lidt hjemmearbejde undervejs. 

Jo mere motiveret du er, jo mere vil forløbet kunne hjælpe dig. Som stressramt er man ikke i balance og derfor tager jeg altid hensyn og respekterer din formåen og ikke formåen og vi sætter sammen tempoet derefter.Vil du gerne vide mere om forløbet eller deltage, skal du bare sende mig en mail, hvor du kort beskriver dine udfordringer og hvorfor du tror forløbet vil være noget for dig.

Husk at skrive dit telefon nummer i mailen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt og så finder vi gennem samtalen ud af om din problemstilling egner sig til forløbet.

Du er altid velkommen til at blive medlem af min facebook gruppe Stressmanagement, der er for folk, der ønsker at arbejde med dem selv i forhold til deres stresstilstand.

Der lægges løbende opslag op omkring stress og der er mulighed for at skrive med andre der er i samme situation som dig.